Espanyol

Casilla: "Estic a punt de renovar i no em plantejo res més"

El porter de l'Espanyol Kiko Casilla ha afirmat, després de l'entrenament d'aquest dimecres a la Ciutat Esportiva, que està a punt de renovar i no es planteja res més, en referència a les informacions que el situen en el punt de mira del Madrid per a la temporada que ve.

Actualitzat

 El porter de l'Espanyol Kiko Casilla ha afirmat, després de l'entrenament d'aquest migdia a la Ciutat Esportiva, que està a punt de renovar i no es planteja res més, en referència a les informacions que el situen en el punt de mira del Madrid per a la temporada que ve.
   "Aquesta possibilitat no s'ha donat, i seria una ximpleria pensar en això ara; jo no sé res", ha comentat. "Sempre dic que sóc jugador de l'Espanyol, i em queda un any de contracte. No és cosa meva, si el club em ven o no, però jo he de fer bé les coses i només penso en el pròxim partit contra el Betis", ha afegit.
   El futbolista s'ha mostrat centrat. "Jo sempre he treballat per tornar a Primera Divisió, no perquè em vinguessin a buscar d'altres equips ni tampoc perquè arribessin ofertes".

Una gran temporada

   De fet, aquesta temporada el d'Alcover s'ha consolidat a l'onze inicial i la directiva ha advertit que no el renovaran per vendre'l després.
   La seva renovació està en negociacions des de fa temps i Casilla està convençut que tindrà un desenllaç sense sorpreses. "El tema tirarà cap endavant i tot això s'arreglarà. Hi ha hagut molts partits de Copa del Rei i el club ha estat ocupat amb el mercat d'hivern", ha explicat.
   D'altra banda, el porter ha valorat la situació de l'equip després de quedar fora, ahir, de la Copa del Rei a mans del Reial Madrid: "Vam sortir reforçats. L'equip ho va intentar i hi va posar intensitat. Va ser una llàstima que no passéssim, el seu gol tan ràpid ho va complicar, però estem en la línia aque cal seguir".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut