Motociclisme

Casey Stoner no cedeix i s'adjudica la "pole" de Qatar davant Rossi i Lorenzo

Casey Stoner ha donat el tret de sortida a la temporada de MotoGP adjudicant-se amb autoritat la primera "pole position" del curs. El pilot de Ducati ha marcat el millor temps en la sessió de qualificació i sortirà primer en el GP de Qatar. Rossi i Lorenzo han intentat discutir el domini de l'australià però no han pogut superar-lo i començaran la cursa des de la segona i la tercera posició respectivament. En 125 cc, la "pole" ha estat per a Marc Márquez amb un altre català, Pol Espargaró, situat en la segona plaça. Toni Elías, per la seva part, ha estat el més ràpid i sortirà primer en la categoria de Moto2.

Actualitzat
Seguint el guió previst, Casey Stoner ha confirmat el seu paper de favorit de cara a adjudicar-se el primer triomf de la temporada de MotoGP en aconseguir la "pole" del Gran Premi de Qatar. L'australià s'ha mantingut intractable tal com ha demostrat durant els entrenaments i ha deixat enrere tots els seus rivals demostrant que la Ducati, al circuit de Losail, està molt per sobre de la resta de rivals. 

Les Yamaha de Rossi i Lorenzo han intentat seguir el ritme de Stoner però els ha faltat un bon tros i tant l'italià com el mallorquí s'han hagut de conformar amb completar la primera línia. Dani Pedrosa, molt discret, només ha pogut ser setè i Aleix Espargaró, dotzè.

Domini català

Marc Márquez i Pol Espargaró s'han posat en una situació immillorable per fer-se amb el triomf en el primer gran premi de la temporada de 125 cc després de la seva gran actuació en la qualificació del GP de Qatar. El cerverí ha estat el més ràpid de la sessió i sortirà des de la "pole" seguit pel vallesà. Nico Terol i Efrén Vázquez completen la primera línia de la graella d'una cilindrada que s'augura molt i molt emocionant. Esteve Rabat ha acabat amb el desè millor temps i començarà la carrera des de la tercera línia.

Torna el millor Elías

Toni Elías ha tingut una estrena somiada en Moto2. Deixat enrere el seu pas poc afortunat per MotoGP, el català ha demostrat ser un dels màxims candidats en la nova categoria i, malgrat arrossegar unes molèsties, ha sorprès tothom en fer-se amb la "pole" de la primera cursa de l'any. Elías sortirà des de la posició més avançada tot i que ho farà seguit de Julián Simón, Stefan Bradl i Alex de Angelis.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut