Motociclisme

Casey Stoner es trenca la tíbia i l'omòplat en les 8 Hores de Suzuka que ha guanyat Pol Espargaró

Casey Stoner ha tornat a pujar a una moto a les 8 Hores de Suzuka. Des que es va retirar, no havia pres part en cap competició. No ha tingut gaire sort en el retorn. Més afortunat ha estat Pol Espargaró, guanyador de la cursa de resistència

Actualitzat

Feia 2 anys i mig des de la seva retirada del Mundial de MotoGP el 2012, que Casey Stoner no participava en cap cursa. El seu retorn, a les 8 Hores de Suzuka, ha estat molt desafortunat. El pilot, de 29 anys, ha tingut una espectacular caiguda en la seva setena volta al circuit japonès, en el segon torn del seu equip, i s'ha trencat la tíbia esquerra i l'omòplat dret.

Stoner ha intentat sortir ràpidament del lloc de l'accident per evitar les conseqüències d'una topada posterior amb altres pilots. Segons ha anunciat el pilot en les xarxes socials, l'accident la provocat l'accelerador de la seva moto, que s'ha quedat encallat. El casc i les proteccions han evitat conseqüències més greus.

El català Pol Espargaró, que també participa en les 8 Hores de Suzuka, ha sortit amb la seva Yamaha des de la "pole" després de trencar el rècord de la volta ràpida del circuit amb un temps de 2:06.000. Precisament l'equip de Yamaha, integrat pel petit dels Espargaró, el britànic Bradley Smith i el japonès Katsuyaki Nagasuka, ha estat el guanyador d'aquesta prova de resistència. Feia 19 anys que Yamaha no aconseguia el títol. Els tres pilots han donat 204 voltes al circuit de Suzuka, les mateixes que la tripleta d'Honda integrada pel suís Dominique Aegerter, el britànic Kyle Smith i l'australià Josh Hook.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut