Ral·li Dakar

Caselli s'imposa en la setena etapa del Dakar, en motos, i Peterhansel, en cotxes

El pilot nord-americà Kurt Caselli s'ha proclamat vencedor de la setena etapa del Dakar davant del "Chaleco" López, que avança fins a la segona posició en la general. En cotxes, ha guanyat Stéphane Peterhansel. El francès amplia l'avantatge en la general i ara treu 3:14 al qatarí Nasser al-Attiyah.

Actualitzat
El pilot nord-americà Kurt Caselli s'ha proclamat vencedor de la setena etapa del Dakar davant del "Chaleco" López, que avança fins a la segona posició en la general en motos. El francès Olivier Pain ha acabat tercer i segueix líder del raid. Cyril Despres ha cedit més de tretze minuts i s'ha vist relegat a la cinquena posició en la general, a 14:07 del líder. L'etapa d'aquest divendres, entre la ciutat xilena de Calama i l'argentina de Salta, tenia un recorregut de 218 quilòmetres d'especial i un llarg enllaç per creuar els Andes.

En cotxes, ha guanyat Stéphane Peterhansel. El francès amplia l'avantatge en la general i ara treu 3:14 a Nasser al-Attiyah. El qatarí ha estat sisè en l'etapa d'avui, a 1:49 del francès. Nani Roma ha estat dotzè, a 7:35 del vencedor d'etapa. En la general, el català, amb el seu Mini, és setè, a més d'una hora i mitja del líder.

El Dakar s'ha cobrat la primera víctima mortal d'aquest any. El pilot francès Thomas Bourgin, de 25 anys, ha mort aquest divendres en topar contra un vehicle policial xilè.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut