Carvajal i Cristiano entren en l'última convocatòria (@realmadrid)
Futbol

Carvajal i Cristiano entren en l'última convocatòria del Reial Madrid; Keylor Navas descansa

Zidane no reserva cap titular en la convocatòria per anar a Vila-real i només concedeix descans al porter costa-riqueny Keylor Navas

Actualitzat

Dani Carvajal i Cristiano Ronaldo són les novetats de l'última convocatòria de Zinedine Zidane per a la Lliga aquesta temporada. Zidane no reserva cap titular en la convocatòria per anar a Vila-real i només concedeix descans al porter costa-riqueny Keylor Navas. La resta de descartats per decisió tècnica són el marroquí Achraf Hakimi, Jesús Vallejo, Marcos Llorente, Dani Ceballos i Borja Mayoral.

Un partit abans de la final de la Lliga de Campions tornen a la convocatòria els dos últims jugadors madridistes que han passat per la infermeria. Carvajal ho fa després de superar una lesió muscular que es va fer contra el Bayern en semifinals de Lliga de Campions, i el portuguès Cristiano, un cop superat el lleu esquinç de turmell que es va fer en el clàssic del Camp Nou.

La llista de convocats: Kiko Casilla, Luca Zidane, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Theo, Casemiro, Kroos, Modric, Kovacic, Asensio, Isco, Lucas Vázquez, Bale, Cristiano Ronaldo i Benzema.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut