Una errada de Carrick va facilitar el primer gol del Barça a la final de Roma
Lliga de Campions

Carrick revela que va tenir una depressió a causa de l'error que va cometre en un dels gols del Barça a la final de Roma

Una acció desafortunada de l'exjugador del Manchester United va permetre que Samuel Eto'o anotés el primer gol de l'equip blaugrana

Actualitzat

Gairebé 10 anys després, l'exjugador del Manchester United Michael Carrick ha confessat en una entrevista al diari "The Times" que va tenir una depressió deprés de perdre la final de la Lliga de Campions contra el Barça el maig del 2009 a Roma.

El partit es va saldar amb un 2-0 amb gols de Samuel Eto'o i Leo Messi, i justament el camerunès va marcar gràcies a un error comès per Carrick:

"Vaig estar molt temps preguntant-me per què vaig fer allò. I llavors la depressió va créixer com una bola de neu. Va ser un any difícil, després d'allò."

En la mateixa entrevista, l'exjugador del United, avui tècnic assistent del club anglès, revela que li va costar molt compartir amb la seva gent més pròxima que estava malalt, però que fins que no ho va fer no va començar a superar-ho.

Anar al contingut