Carlos Vela s'inventa un "pòquer" per a la Reial Societat i frustra la sorpresa del Celta (4-3)

Partit insòlit a Anoeta, on el Celta ha remuntat el primer gol de Carlos Vela i s'ha posat al davant per 1 a 3. La Reial Societat, però, no ha defallit i ha acabat capgirant el marcador amb tres gols més del mexicà, que ha signat un "pòquer" guanyador.

El Celta de Luis Enrique continua fort lluny de Balaídos, tot i que això no vol dir necessàriament que s'emporti els tres punts. Aquest dissabte, a Anoeta, ha vist com la Reial Societat se li avançava aviat (al minut 6) amb un gol de Carlos Vela, l'home del dia, indiscutiblement. Tanmateix, el conjunt gallec no només ha estat capaç de remuntar, sinó que ha arribat a dominar 1 a 3 al minut 57 gràcies a un gol d'Àlex López i dos de Rafinha. Però el davanter mexicà de la Reial Societat estava decidit a ser l'únic protagonista i ha continuat un festival insòlit amb tres gols més seguits. El Celta ha pecat de conformisme en fer-se enrere quan ha pensat que tenia el duel sentenciat i, a més, ha pagat cara l'expulsió de Fontàs al minut 64. Els bascos, en canvi, mai han vist el partit perdut i han atacat amb criteri durant la segona part. Això sí, la glòria se l'endurà Vela, que amb el seu "pòquer" ha signat un dels capítols que més es recordaran de la temporada 2013-14.