Carlos Tévez, amb el City (Foto: Reuters)
Futbol

Carlos Tévez, detingut a Anglaterra per conduir sense carnet

El davanter argentí del Manchester City Carlos Tévez ha estat posat en llibertat sota fiança després de ser detingut per la policia per conduir el seu cotxe particular sense carnet.

Actualitzat
El davanter argentí del Manchester City Carlos Tévez ha estat posat en llibertat sota fiança després de ser detingut per la policia per conduir el seu vehicle particular sense carnet.

Tévez va ser arrestat a Cheshire, al comtat de Chester (Anglaterra), com a sospitós de conduir tot i no tenir l'autorització legal per fer-ho, segons l'agència local Press Association.
El mes de gener passat, un tribunal britànic va retirar-li el carnet de conduir durant sis mesos al davanter argentí, de 28 anys, després de ser sancionat amb diverses multes per excés de velocitat i fer cas omís als requeriments de la policia anglesa.


Sembla que la moda de conduir sense carnet entre els futbolistes s'està expandint. Ara fa prop d'un mes va ser Benzema, a qui van caçar a més de 200 km per hora, poc després Marcelo, també sense carnet i ara, l'argentí Carlos Tévez.
Anar al contingut