Espanyol

Carlos Sánchez es veu preparat per jugar els 90 minuts a Balaídos contra el Celta

L'afició de l'Espanyol estarà pendent aquest cap de setmana de l'onze titular del seu equip al camp del Celta de Vigo. El colombià Carlos Sánchez aspira a ocupar una plaça en doble pivot blanc-i-blau

Actualitzat

Carlos Sánchez ja va debutar amb la samarreta de l'Espanyol en el derbi de Copa contra el Barça. Aquest cap de setmana, si Quique Sánchez Flores ho disposa, podria ser titular per primera vegada amb la blanca-i-blava. "Em sento bé físicament. No hi hauria cap problema per jugar 90 minuts contra el Celta", ha admès el jugador. El colombià ha assegurat que l'entrenador no li ha demanat que faci "coses estranyes" i que vol que aporti experiència i equilibri. "La idea és sumar contra el Celta. Ens ajudaria molt en l'aspecte mental", ha manifestat.

La "Roca" Sánchez també ha explicat que ha arribat a un vestidor molt unit amb un grup que va en la mateixa direcció. "M'he trobat una família. M'ho han posat molt fàcil. És com si hagués marxat i hagués tornat. Si tot anés bé no tindria cap problema a quedar-me".

Sobre el seguiment que fan els colombians dels seus futbolistes a Europa, Sánchez pensa que els seus compatriotes estan "amb l'emoció del Barça per Yerri Mina". Segons el jugador de l'Espanyol, Mina no estava en el radar de la popularitat i la seva arribada a l'equip blaugrana ha cridat molt l'atenció.

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut