Dakar

El Dakar aixeca la penalització de 10 minuts a Carlos Sainz per falta de proves

Els comissaris del Dakar van prendre aquesta decisió després de sentir les explicacions del madrileny respecte a les acusacions de l'holandès Kees Koolen. L'endemà, però, es van desdir

Actualitzat

Carlos Sainz (Peugeot) va ser penalitzat el passat dilluns amb 10 minuts pels comissaris del Dakar, arran de la denúncia presentada pel pilot holandès de quads Kees Koolen afirmant que un vehicle d'aquesta escuderia l'havia tocat durant l'etapa de divendres passat.

Sainz i el seu copilot, el català Lucas Cruz, van declarar davant les acusacions de Koolen que un Peugeot l'havia tocat en un avançament i no s'havia aturat a ajudar-lo. El madrileny va explicar que va avisar l'holandès que anava a avançar-lo i aquest es va apartar, però que va tornar a entrar a la pista massa d'hora i va haver d'esquivar-lo.

Els comissaris del Dakar no van donar per bones les explicacions de Sainz que va ser Koolen qui va perdre el control del seu quad, i el van sancionar en primera instància amb 10 minuts. Una penalització però, que no li va fer perdre el liderat en la categoria de cotxes, que mantenia amb 56 minuts d'avantatge sobre Nasser Al-Attiyah (Toyota) i 1 hora i 3 minuts respecte a Stephane Peterhansel (Peugeot).

Aquest dimecres, però, l'organització ha rectificat i al·legant falta de proves ha tornat al madrileny els 10 minuts de temps que li havia retirat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut