Carlos Sainz ha guanyat la segona etapa del Ral·li del Marroc
Ral·lis

Carlos Sainz, nou líder del Ral·li del Marroc en cotxes, i Sam Sunderland desbanca Joan Barreda en motos

El pilot madrileny, al volant d'un Peugeot i amb el català Lucas Cruz de copilot, ha estat el més ràpid en la segona etapa i ara té 1 minut i 24 segons d'avantatge sobre el seu principal perseguidor, el qatarià Nasser al-Attiyah

Actualitzat

Carlos Sainz, amb el català Lucas Cruz de copilot, és el nou líder del Ral·li del Marroc en la categoria de cotxes després de guanyar la segona etapa. El pilot madrileny, al volant d'un Peugeot, ha estat el més ràpid en completar els 224 quilòmetres cronometrats d'especial amb sortida i arribada a Draa i ara té 1 minut i 24 segons d'avantatge sobre el seu principal perseguidor, el qatarià Nasser al-Attiyah.

En motos, el pilot britànic Sam Sunderland ha guanyat l'etapa i ha desbancat del liderat de la general el pilot de Torreblanca Joan Barreda, que només ha pogut ser quart en la jornada d'aquest dimarts i ha cedit el primer lloc de la classificació.

Espectacular remuntada de Laia Sanz

Laia Sanz va tenir ahir una avaria en la primera etapa del Ral·li del Marroc i avui ha sortit l'última. Tot i això, la pilot de Corbera ha culminat una espectacular remuntada i ha avançat més de 40 pilots per acabar en la vintena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut