Carlos Sainz a la Baja Aragón (EFE)
Carlos Sainz a la Baja Aragón (EFE)
Motor

Carlos Sainz i Joan Barreda, líders de la Baja Aragón després de la segona etapa

El domini del pilot madrileny en els cotxes és ajustat, mentre que en motos Barreda té un bon marge respecte al segon classificat

Actualitzat

Carlos Sainz (Peugeot 2008) ha guanyat els dos sectors de la Baja Aragón disputats aquest dissabte, tot i que de forma molt ajustada. El primer, amb 8 segons d'avantatge sobre el finlandès Mikko Hirvonen (Mini All4), i el segon, amb 18 segons de marge respecte el qatarià Nasser al- Attiyah (Toyota Hilux).

Aquests tres pilots, separats per menys d'un minut a la classificació, es jugaran el triomf final en l'última etapa de diumenge. El català Xevi Pons (Ford Ranger) és cinquè, a 7 minuts i 45 segons de Sainz. Joan "Nani" Roma (Toyota Hilux), l'home rècord de la prova amb nou victòries (4 en motos i 5 en cotxes), ha hagut d'abandonar per una avaria. Roma competirà diumenge, però sense cap opció al títol.

Domini clar de Barreda en motos

Joan Barreda (Honda CRF) ha consolidat el seu liderat de la categoria de motos després de la seva actuació en aquesta segona jornada. El castellonenc avantatja en 6 minuts i 50 segons l'home que el segueix a la classificació, el manresà Gerard Farrés (KTM), i en 8 minuts i 40 segons al tercer, el pilot del Maresme Oriol Mena (Honda RME).

Barreda ha guanyat els dos sectors de dissabte, el primer amb 3 minuts i 52 segons de renda sobre el manresà, i el segon amb 2:51 sobre Michael Metge (Honda CRF) i 2:56 sobre Farrés.

Anar al contingut