Ral·li Dakar

Carlos Sainz diu adéu al Dakar i Stéphane Peterhansel es consolida en el liderat

El pilot madrileny, amb el copilot català Lucas Cruz, s'ha vist obligat a abandonar en la 10a etapa, que ha acabat amb la victòria de Stéphane Peterhansel, nou líder de la prova amb 1 hora d'avantatge sobre el qatarià Nasser Al-Attiyah

Actualitzat

La sort ha tornat a girar l'esquena a Carlos Sainz. El pilot madrileny, amb el copilot català Lucas Cruz, ha hagut d'abandonar el Dakar a pocs quilòmetres per acabar la 10a etapa per un trencament de la carcassa de la caixa de canvis del seu Peugeot. Sainz, que era el líder de la classificació general en cotxes, s'acomiada de la competició després d'haver guanyat dues etapes.

Abans de fer-se oficial el seu abandó, el seu fill, Carlos Sainz Jr., i el seu mànager, Juanjo Lacalle, han penjat un tuit cadascun a la xarxa per confirmar l'abast de la notícia.

Peterhansel, victòria d'etapa i líder sòlid

Stefan Peterhansel, més conegut com "monsieur Dakar", és el nou líder de la prova en cotxes després guanyar la 10a etapa i veure com el seu company a Peugeot, Carlos Sainz, ha hagut d'abandonar.

Peterhansel s'ha imposat amb gairebé sis minuts d'avantatge sobre el seu compatriota Cyril Despres i el rus Vasiliev ha estat tercer a 12.56. El millor català de l'etapa ha estat Nani Roma, quart, a 14.33 de Peterhansel.

A la classificació general, el pilot francès de Peugeot domina amb una hora d'avantatge sobre el qatarià Nasser Al-Attiyah, que ha perdut més de 52 minuts a la línia d'arribada i 1 hora i 12 minuts sobre el sud-africà De Villiers, mentre que Nani Roma és setè, a 1 hora i 50 minuts del líder.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut