Motor

Carlos Sainz abandona el Dakar i Joan Barreda perd el liderat en motos

La quarta jornada del raid, una de les més difícils fins al moment, s'ha saldat amb diversos abandonaments i moltes incidències

Actualitzat

Carlos Sainz ha decidit abandonar definitivament el Dakar aquesta matinada, després de perdre molt de temps, com a conseqüència de l'accident que ha fet bolcar completament el seu cotxe mentre disputava la quarta etapa de la prova i que l'ha deixat sense opcions de triomf: "Les nostres opcions de cara a la victòria s'han esfumat. És així de senzill, no podrem continuar", ha declarat el pilot madrileny en concloure la nefasta jornada.

Al qui tampoc no li han anat gaire bé les coses ha estat a Joan Barreda, que ha vist com perdia el liderat en la categoria de motos després d'haver estat sancionat amb una hora per repostar en un lloc prohibit. Així, doncs, el pilot castellonenc cau fins a la setena posició a la general, a 41 minuts i 41 segons del nou líder, el xilè Pablo Quintanilla. 

També ha estat una etapa negra per a Armand Monleón, que ha tingut una important caiguda amb la seva moto i no podrà continuar la competició. Les bones notícies són que el català no s'ha fet lesions d'importància.

El qui ha sortit més malparat d'una caiguda ha estat el vigent campió del Dakar en motos, Toby Price, que s'ha fracturat el fèmur i ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat a l'hospital.

Dia per oblidar també per a Laia Sanz, i és que s'ha aturat per preguntar sobre la ubicació d'un dels punts de control a Joaquim Rodrigues i el pilot portuguès li ha donat indicacions errònies, motiu pel qual la catalana ha perdut força temps.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut