Espanyol

Carlos García Pont: "No estem en un Espanyol de retallades, Mister Chen és xinès però no és ximple"

El vicepresident del club blanc-i-blau mostra total confiança en el projecte malgrat la manca d'inversió en nous fitxatges en el mercat d'hivern

Actualitzat

Roda de premsa al RCDE Stadium per valorar els moviments a l'Espanyol en el mercat de fitxatges. Abans d'entrar en matèria, però, el vicepresident blanc-i-blau, Carlos García Pont, ha destacat la total confiança de la cúpula directiva en el primer equip:

"Tant el president Chen com tot el consell tenim tota la confiança que l'Espanyol acabarà la temporada de manera satisfactòria."

García Pont també ha destacat la seva confiança que el derbi de Lliga de diumenge sigui només notícia per qüestions esportives pel què ha fet una crida a posar pau i evitar declaracions que generin polèmica: 

"De vegades al futbol hi ha massa sang al cervell i poc cervell, demanaria responsabilitat a tothom en el món del futbol"

El vicepresident també ha revelat que, al marge de les investigacions policials, el club blanc-i-blau estudia emprendre mesures disciplinàries contra el soci que va llançar una bola de paper de plata contra Jasper Cillessen durant el derbi de Copa.

El director general esportiu, Óscar Perarnau, ha desgranat les arribades, els ha donat la benvinguda i també ha tingut unes paraules d'agraïment per als que han marxat. Després, ha agafat el torn de paraula el director esportiu, Jordi Lardín, que ha entrat més en detall de cada un dels noms:

Marc Roca no marxa 

"Vam analitzar totes les opcions de sortida i no vam veure cap opció que garantís molts minuts. Per això vam decidir que es quedés. Amb la seva professionalitat segur que guanyarà minuts."

Javi Fuego marxa, Carlos Sánchez arriba

"Javi Fuego va demanar marxar. Després de la seva sortida, que no esperàvem, vam decidir reforçar aquesta posició. Ja feia temps que seguíem Carlos Sánchez."

Total confiança en Quique

"Creiem en Quique. Aquest projecte amb ell segur que tirarà endavant. No hi ha cap dubte de la seva implicació. Estem molt contents. Ja estem parlant de la temporada vinent. Té un any i mig més de contracte i estic segur que amb la seva professionalitat el complirà."

Renovació o no de Pau López

"L'Espanyol ha fet el màxim possible perquè renovi Pau López. Ara li toca a ell fer algun pas. De moment no sabem res."

L'estat del projecte

Sobre l'únic reforç en el mercat d'hivern, Carlos Sánchez, cedit i sense opció de compra, i la desil·lusió pels resultats i per la poca inversió en reforços, Carlos García Pont s'ha afanyat a subratllar:

"No estem un Espanyol de retallades. El grup Rastar ha invertit molts diners per sanejar l'economia del club. Míster Chen és xinès, però no és ximple."

En la parcela esportiva, Óscar Perarnau ha sortit al pas per explicar que "ens hem adaptat a la situació actual econòmica. "Tenim un molt bon vestidor i no tinc cap dubte del compromís dels jugadors" i s'ha esforçat a parlar de "creixement desaccelerat".

ARXIVAT A:
El Derbi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut