Espanyol

Carlos García Pont: "No és una situació agradable, però volem que l'Espanyol recuperi l'alegria"

Els mals resultats i el mal ambient en el vestidor i entre l'afició han precipitat la decisió del consell de direcció

Actualitzat

Un dia després de l'acomiadament sobtat de Quique Sánchez Flores i de Jordi Lardín, el vicepresident de l'Espanyol, Carlos García Pont, ha comparegut per donar-ne explicacions. En primer lloc s'ha mostrat agraït per la feina feta per tots dos i posteriorment ha desgranat les causes de la decisió:

"S'hi han sumat moltes coses: el joc de l'equip, la poca alegria a l'entorn... i vam pensar que no aniríem a millor. Ha estat una decisió molt col·legiada entre tots els membres del consell."

En aquest sentit, el vicepresident blanc-i-blau afegeix que amb aquesta decisió esperen posar punt final a la mala dinàmica i al mal ambient de les últimes setmanes.

"La situació no és agradable ni volguda, però volem demanar als pericos que ens ajudin a recuperar l'alegria i que donin suport a l'equip en els partits que queden. Creiem que podem canviar l'ambient en el vestidor i a la grada en els cinc partits que queden. Volem que els pericos donin suport als que suen la samarreta al camp."

El director general esportiu de l'Espanyol, Óscar Perarnau, ha explicat els plans immediats que tenen.

"El David agafa les cinc jornades que queden de Lliga i després tornarà a agafar les regnes del B. No sabem què passarà en el futur. S'ha de salvar la categoria al més aviat possible i millorar les prestacions."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut