Futbol

Carlo Ancelotti: "La Lliga està complicada, el Barça ens porta quatre punts però no abaixarem els braços"

Ancelotti considera que hauria estat clau avançar-se en el marcador durant el primer temps, moment en què el seu equip estava jugant bé

Actualitzat

Carlo Ancelotti ha estat clar després de la derrota del seu equip contra el Barça aquest diumenge al Camp Nou (2-1): "La Lliga està complicada, el Barça ens porta quatre punts però no abaixarem els braços". Ancelotti està content amb el seu equip sobretot durant la primera part: "Per una estona nosaltres hem jugat millor però durant els últims 30 minuts la contra del Barça ha estat terrible. Els dos mereixem guanyar, ho ha fet el Barcelona, bé per a ells." Tot i el resultat, el tècnic blanc continua pensant que la seva prioritat ara no és només la Champions, sinó també la Lliga.

El tècnic italià considera clau que el seu equip s'hagués avançat durant la primera part: "S'han enfrontat dos equips de molt nivell, ho hem fet molt bé fins al segon gol però després el partit s'ha complicat molt. Al final ens ha faltat tenir el cap fred per poder empatar el partit. Hem jugat llarg i amb poques idees; hem fet una hora molt bona i trenta minuts no tan bons".

Sergio Ramos i Butragueño es lamenten del resultat

El jugador del R. Madrid Sergio Ramos també ha parlat després del partit assegurant que estava "fotut" després de la derrota. "Ens lamentem de no haver aprofitat les ocasions que hem tingut a la primera part i haver matat el partit". A més, es manifesta "fotut" perquè "deixem de sumar de nou i el Barça s'escapa en la distància, tot i això només són quatre punts, i no és tant, així que seguirem lluitant per la Lliga".

El director de relacions institucionals del Reial Madrid, Emilio Butragueño, també ha lamentat la derrota del seu equip: "El primer temps ha estat nostre per les ocasions i el joc, sobretot els últims 25 minuts, però no hem sabut aprofitar el nostre moment". També ha parlat sobre el gol anul·lat a Bale per fora de joc de Ronaldo: "Ni en la repetició es veu si és fora de joc o no".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut