Futbol

Carlo Ancelotti: "Guanyar a San Mamés sempre és complicat, però tinc confiança total en aquest equip"

L'entrenador del Reial Madrid ha explicat que l'equip es troba en un moment molt important de la temporada i que confia treure els 3 punts de San Mamés

Actualitzat

Carlo Ancelotti ha declarat aquest divendres en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Athletic que, tot i les crítiques rebudes pel partit contra el Vila-real, "estic convençut que acabarem bé la temporada". El tècnic del Reial Madrid ha deixat clar que l'equip es troba en un "moment important, però tinc confiança en aquest conjunt". La primera de les proves la tenen dissabte contra l'Athletic a San Mamés, i el mateix Ancelotti ha afirmat que serà un matx "complicat i d'alta intensitat", en què els jugadors hauran d'esforçar-se al màxim per treure els tres punts.

Tot i que el Reial Madrid ha recuperat algun lesionat, per al proper partit encara comptarà amb l'absència de jugadors importants com Sergio Ramos, James Rodriguez i Luca Modric. El croat està en la recta final de la seva recuperació, però no estarà disponible contra l'Athletic. Amb la seva baixa, Ancelotti mostra dubtes sobre qui completarà el mig del camp, ja que les diferències entre Asier Illarramendi i Lucas Silva "són petits detalls".

Pel que fa a la Copa del Rei, Carlo Ancelotti no ha volgut pronunciar-se sobre la possible designació de l'estadi Santiago Bernabéu com a seu de la final, i ha afirmat que ell no té res a veure, "és un tema que ha de decidir el club".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut