Futbol

Carlo Ancelotti espera "el millor Madrid" per guanyar al camp del Sevilla i seguir viu a la lliga

El Reial Madrid es juga aquest cap de setmana al camp del Sevilla bona part de les seves opcions de guanyar la lliga. El seu entrenador ha defensat la seva estrella, Cristiano Ronaldo, un jugador que pot ser clau al Sánchez Pizjuán

Actualitzat

El Reial Madrid afronta un cap de setmana complicat en les seves aspiracions per guanyar la lliga. Mentre el líder, el F. C. Barcelona, visita el camp del cuer Còrdova aquest dissabte a les 16.00, els blancs jugaran quatre hores després a l'estadi d'un Sevilla que fa 34 partits oficials (catorze mesos) que no perd com a local. A dos punts dels blaugrana, Carlo Ancelotti ha assegurat que "necessitarà el millor Madrid" per sumar un triomf vital i no dir adéu al títol. L'entrenador ha volgut ser optimista afirmant que "és millor pensar que podem guanyar i no que podem perdre" davant un equip que lluita pel quart lloc de la classificació.

El tècnic ha volgut defensar la seva estrella, Cristiano Ronaldo, xiulat pel públic del Bernabéu a causa del seu individualisme davant l'Almeria. L'italià ha defensat el davanter dient que "si ha marcat tants gols aquest any és perquè té aquest caràcter. Mai està content amb el que fa. Sempre lluita per millorar. És per això que marca tant des de fa molt de temps". El portuguès ha fet divuit gols al Sevilla lluint la samarreta del Madrid i el seu entrenador espera que aquest dissabte afegeixi algun gol més a aquest compte.

El gal·lès Gareth Bale s'ha entrenat per segon dia consecutiu amb el grup, ja recuperat de la lesió muscular en el bessó esquerre. Ancelotti, però, no vol assumir riscos en la seva reaparició. A Sevilla podria començar el partit a la banqueta i jugar alguns minuts. Karim Benzema ha seguit treballant en solitari, i s'espera que diumenge o dilluns es reincorpori a la feina amb la resta de companys. L'entrenador confia a poder tenir aquests dos jugadors de cara a l'anada de la semifinal de la Lliga de Campions contra la Juventus.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut