Ancelotti admet que és "emocionant" jugar contra el Reial Madrid els quarts de final de la Champions (Reuters)
Lliga de Campions

Carlo Ancelotti: "És emocionant jugar contra el Reial Madrid. El conec molt bé"

L'entrenador del Bayern de Munic no ha amagat l'emoció que li provoca creuar-se amb el Madrid als quarts de final de la Champions

Actualitzat

Les boles del bombo del sorteig dels quarts de final han decidit que el Bayern de Munic de Carlo Ancelotti hagi quedat emparellat amb el seu exequip, el Reial Madrid. El tècnic italià no ha trigat a reaccionar davant dels mitjans de comunicació: "És emocionant per a mi jugar contra el Reial Madrid. El conec molt bé."

L'atzar ha decidit que els blancs, vigents campions de la Champions, hagin de defensar el títol davant d'un dels equips més temuts d'Europa. Això sí, Ancelotti admet que a aquestes alçades de la competició ja no queden rivals fàcils: "Serà un partit difícil, però tenim confiança. Volem guanyar la Champions."

Karl Hopfner, el president del club bavarès, s'ha mostrat molt satisfet pel rival que els ha tocat: "Tots els aficionats se n'alegren. Ens esperen dos grans partits."

L'exblaugrana Thiago Alcántara, avui jugador del Bayern de Munic, no ha amagat les ganes que té de veure's les cares amb el Reial Madrid.

Javi Martínez, per la seva banda, també ha enviat un missatge a les xarxes socials en què evidencia la motivació que li suposa haver-se d'enfrontar amb un rival com el club blanc.

A banda de l'entrenador, al club alemany hi juguen dos vells coneguts del Reial Madrid, Arjen Robben i Xabi Alonso, que ben segur aportaran el seu coneixement de les interioritats del club blanc per ajudar el Bayern de Munic a superar l'eliminatòria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut