Futbol

Carlo Ancelotti desvela que Cristiano Ronaldo té una sobrecàrrega i no el convoca contra el Galatasaray

L'entrenador del Reial Madrid Carlo Ancelotti no ha inclòs en la convocatòria pel partit de demà dimecres contra el Galatasaray Cristiano Ronaldo, però no el descarta per dissabte contra el Valladolid. El davanter té una sobrecàrrega.

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid Carlo Ancelotti no ha inclòs en la convocatòria pel partit de demà dimecres contra el Galatasaray Cristiano Ronaldo, però no descarta que el portuguès jugui dissabte contra el Valladolid. "Té un problema molt petit, però demà comença a treballar. És una sobrecàrrega, però té molta confiança de poder jugar el dissabte. Si hi ha risc de lesió, no el posarem".

Ancelotti encara no ha decidit qui ocuparà el lloc del portuguès. "Tenim Di Maria, així que jugarem amb ell o amb Jessé, que va substituir molt bé Cristiano. Dimecres ho decidiré". Respecte a la lesió de Varane, l'entrenador del Reial Madrid ha descartat que el central hagi de tornar a operar-se, ja que creu que el seu genoll només necessita repòs.

El tècnic italià no vol que els seus jugadors es relaxin en els dos partits que els queden de la primera fase de la Lliga de Campions, tot i tenir la classificació assegurada. "Tenim dos partits i els volem guanyar tots dos. No fem comptes. Demà serà un partit molt intens perquè el Galatasaray juga per classificar-se, però nosaltres volem guanyar els dos partits".

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut