Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti quan dirigia la plantilla del Reial Madrid (EFE)
Futbol

Carlo Ancelotti: "Al Reial Madrid estabilitat vol dir: Has de guanyar, sempre!"

L'extècnic del club blanc ha assegurat que la pressió per la victòria és el que li va fer perdre el càrrec. Ara, com a tècnic del Bayern, Ancelotti assegura que viu més tranquil

Actualitzat

El tècnic del Bayern de Munic, Carlo Ancelotti, ha parlat de la seva etapa com a tècnic del Reial Madrid en una entrevista al diari "Die Welt" i ha assegurat que guanyar era una obligació constant, i que això va ser el que li va fer perdre el lloc a la banqueta. "En la meva última temporada havíem aconseguit arribar a la semifinal de la Lliga de Campions. Ens va faltar un punt i haguéssim guanyat també la Lliga. En el Reial Madrid, estabilitat vol dir: Has de guanyar! Sempre!", explica.

El tècnic italià confirma que la manca de títols aquella temporada va ser el motiu principal pel qual va ser "notòriament acomiadat" del club blanc. Segons Ancelotti, aquesta és la forma de procedir habitual en els clubs de futbol de més nivell: "Es tracta de mantenir-se en el cim. Han de guanyar".

No obstant, el tècnic que ara mana a la plantilla del Bayern de Munic, considera que el seu actual club funciona de manera diferent, sense tanta exigència: "El Bayern té una imatge realment bona, una història plena de tradició. I el més important: el club està dirigit per antics jugadors. Això el fa bastant únic. El club no està endeutat, té fantàstics patrocinadors. Aquí hi ha una atmosfera familiar", ha ressaltat l'italià. 

Ancelotti considera que tots aquests factors proporcionen "estabilitat" al club bavarès i una mica de tranquil·litat al responsable de la banqueta: "No se m'ha exigit que hagi de guanyar-ho tot. He d'aconseguir que l'equip sigui i segueixi sent competitiu perquè seguim estant entre els punters d'Europa", ha manifestat.

"Quan alguna cosa no va bé, els tècnics acaben pagant les conseqüències", ha afegit Ancelotti, que creu que aquesta és una pràctica assumida i que "no té per què ser justa, però he de respectar-la".

Anar al contingut