Futbol

Carles Vilarrubí descarta la retirada del Barça de la final de Copa

"La prohibició té un sentit polític i no ha d'afectar el tema esportiu", ha dit el vicepresident del Barça, que no ha descartat que el president Bartomeu s'abstingui d'anar a la llotja

Actualitzat

El vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, ha declarat que el Barça està estudiant si la decisió de la delegació del govern espanyol a Madrid d'impedir l'entrada d'estelades a l'estadi Vicente Calderón a la final de la Copa del Rei "és jurídicament recurrible, ja que es tracta d'un atemptat clar a la llibertat d'expressió".

Vilarrubí confirma que el Barça es presentarà a jugar la final, ja que la decisió "no ha d'afectar el tema esportiu. La prohibició té un sentit polític. No hem de caure en el parany. La gent del Barça vol que guanyem el doblet i també que defensem els seus drets". En canvi, sí que ha deixat la porta oberta que el president de l'entitat, Josep Maria Bartomeu, no assisteixi a la llotja presidencial. "Si cal prendre alguna mesura institucional, la prendrem", ha afirmat. El club anirà fins a les últimes conseqüències", ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio".     

El vicepresident institucional del Barça, a més de reiterar que des del club es farà tot el possible perquè es rectifiqui la decisió, ha emplaçat la Federació Espanyola a pronunciar-se al respecte. "No es poden quedar al marge d'aquest tema", ha conclòs. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut