Barça

Carles Puyol ultima la seva preparació tres mesos després d'haver estat operat

Dos dies després que es tanqués el mercat de fitxatges, Pep Guardiola ha rebut un nou "reforç". Carles Puyol ja està recuperat de la lesió i d'aquí a vuit dies podria tornar a entrar en una convocatòria. Si Guardiola ho vol, se'l podrà emportar a Anoeta per jugar dissabte. Tres mesos després de l'operació, el capità blaugrana està a punt de deixar enrere la lesió de genoll que el va afectar en el tram final de la temporada passada.

Actualitzat
Recta final. El capità està a punt d'abandonar la llotja per tornar a governar a la gespa. L'aturada del campionat pels compromisos de seleccions ha jugat a favor seu. Mentre la majoria dels companys estan escampats per mig món, Puyol no ha desaprofitat ni un sol entrenament per acabar d'ultimar la seva recuperació. Només cal veure amb quina intensitat s'entrena aquests dies per comprovar que està boig per tornar. Si no hi ha cap contratemps d'última hora, la setmana vinent rebrà l'alta mèdica i entrarà en la llista de convocats per viatjar a Sant Sebastià, una notícia llargament esperada pel barcelonisme, i en especial per Pep Guardiola.

Ara fa tres mesos de l'operació al genoll. No ha tingut vacances. Ha estat moltes sessions apartat dels seus companys, fins que ha arribat el moment de tornar. L'últim partit que va jugar va ser a Wembley. Pocs minuts damunt la gespa, però suficients per tenir un gest, de capità, amb Éric Abidal. Puyol li va cedir el braçalet perquè el francès, curat del càncer, aixequés la Champions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut