Barça

Carles Puyol torna a una llista de convocats set mesos després de l'última vegada

Gerardo Martino ha convocat 18 jugadors per al partit d'aquest dissabte al camp de l'Osasuna. Les novetats de la llista són el retorn de Messi i Mascherano i l'entrada de Carles Puyol, que torna a una llista set mesos després de l'última vegada. En canvi, Oier, Alves, Piqué, Alexis i Cuenca són baixa per decisió tècnica.

Actualitzat

Gerardo Martino ha convocat 18 jugadors per al partit d'aquest dissabte al camp de l'Osasuna. Les novetats de la llista són el retorn de Messi i Mascherano i l'entrada de Carles Puyol, que torna a una llista set mesos després de l'última vegada. En canvi Oier, Alves, Piqué, Alexis i Cuenca són baixa per decisió tècnica.

Després de l'aturada pels compromisos internacionals de seleccions, la Lliga torna aquest cap de setmana. Martino ha recuperat quatre jugadors que tenia lesionats. Es tracta de Carles Puyol, Leo Messi, Javier Mascherano i Isaac Cuenca. El central català ja fa dies que s'entrena amb el grup i, tot i que el més probable és que no sigui titular a Pamplona, ha tornat a entrar en la convocatòria i podria tenir uns quants minuts.

Puyol torna després de 7 mesos de baixa en una setmana que comença contra l'Osasuna i continua dimarts a San Siro a la Champions i dissabte que ve contra el Madrid al Camp Nou. Puyol no ha jugat cap partit oficial amb el Barça des de la remuntada europea contra el Milan, en què va disputar l'últim quart. Dos dies després li van operar el genoll dret i al mes de juny va tornar a passar pel quiròfan. El procés de recuperació s'ha allargat tres mesos més del termini previst. Als 35 anys, Puyol torna disposat a demostrar que encara pot fer molt pel Barça.

Messi i Mascherano, recuperats

Messi també està a punt per jugar i també podria tenir alguns minuts a El Sadar juntament amb Javier Mascherano, recuperat de l'elongació al bíceps femoral de la cama dreta després de la topada amb Busquets el 24 de setembre. En la sessió d'aquest divendres, igual que ahir a la tarda, Piqué ha treballat al marge del grup i finalment ha quedat fora de la llista per decisió tècnica. També tindran descans a Pamplona Dani Alves i Alexis, després dels partits internacionals.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut