Barça

Carles Puyol: "No em vull arrossegar, si segueixo aquí és perquè puc"

Dos mesos i mig després, Puyol té l'alta mèdica i ja està a punt, amb 34 anys, per afrontar la seva catorzena temporada amb el primer equip del Barça. El capità comença la temporada amb moltes ganes i assegura que la seva renovació no serà un problema: "No puc tenir cap queixa del club. M'he sentit sempre molt valorat. La meva renovació no serà un problema", ha explicat.

Actualitzat
Dos mesos i mig després, Puyol té l'alta mèdica i ja està a punt, amb 34 anys, per afrontar la seva catorzena temporada amb el primer equip del Barça. El capità comença la temporada amb moltes ganes i assegura que la seva renovació no serà un problema: "No puc tenir cap queixa del club. M'he sentit sempre molt valorat. La meva renovació no serà un problema", ha explicat.

Puyol ha dit que intentarà acabar la seva carrera a Can Barça, ja que no pensa en cap altre equip. Tot i això, ja ha advertit que no es vol arrossegar, i que "si segueixo aquí és perquè puc". "Tinc ganes i il·lusió de seguir jugant", després d'un "estiu dur, entrenant molt dur, però que ha donat el seus fruits".

Malgrat la seva recuperació i l'arribada de Marc Bartra al primer equip, Puyol considera lògic que el club vulgui fitxar un altre central. "Bartra té molt futur, però no podem posar tota la pressió sobre ell. Sempre hem tingut problemes en aquesta posició i és normal que ho vulguin reforçar".

Carles Puyol també ha subratllat la necessitat de fer una bona pretemporada perquè l'equip pugui afrontar amb garanties una campanya en què el Reial Madrid tornarà a ser el principal rival a l'hora de lluitar per tots els títols. En aquest sentit, Puyol ha parlat de "rivalitat sana" amb el conjunt madridista: "Ells ja ho van demostrar l'any passat, són un equip molt fort, cometen pocs errors, perden pocs punts i ho haurem de fer molt bé per guanyar-los".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut