Barça

Carles Puyol: "Dembélé ha de reflexionar i valorar on està, però cal intentar ajudar-lo"

L'excapità del Barça està convençut que la situació del francès es pot reconduir perquè té bons mestres al costat i admet que no és fàcil adaptar-se a la filosofia d'un club tan mediàtic

EFEActualitzat

L'excapità del FC Barcelona Carles Puyol s'ha mostrat convençut que la situació d'Ousmane Dembélé, assenyalat últimament per les seves contínues faltes de puntualitat, es reconduirà perquè el futbolista francès "té bons mestres al costat" de l'equip, però diu que el davanter "ha de reflexionar".

"És jove, no conec el dia a dia, no estic al vestidor, però cal intentar ajudar-lo. No és fàcil adaptar-se a la filosofia del Barça, que tot sigui tan mediàtic".

Puyol, que ha fet aquestes declaracions en un acte solidari per recaptar fons per a l'hospital pediàtric de Sant Joan de Déu, creu que encara que Dembélé segur que compta amb l'ajuda dels seus companys de vestidor, tot depèn de l'actitud que tingui.

"És important que reflexioni, que pensi on està, que aprofiti aquestes oportunitats, perquè a vegades quan ets jove no t'adones del que estàs deixant escapar i, quan vols reaccionar,  ja és tard."

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut