Barça

Carles Puyol confirma que no formarà part de cap candidatura a la presidència del Barça

L'excapità blaugrana ha reconegut haver rebut oferiments d'algun dels futurs candidats, però diu que les ha rebutjat i que viurà les eleccions com un aficionat més

Actualitzat

L'exjugador del FC Barcelona Carles Puyol ha confirmat aquest dijous que no formarà part de cap candidatura a les pròximes eleccions a la presidència del club. Durant un acte solidari que s'ha celebrat a Llavaneres, l'excapità blaugrana ha reconegut haver rebut oferiments d'alguna candidatura, però diu que les ha rebutjat i que viurà les eleccions com un aficionat més.

"No aniré a cap candidatura", ha assegurat Puyol amb rotunditat per desmentir els rumors que el situaven com a futur director esportiu de Joan Laporta. "Tinc molt bona relació amb el Jan. Amb ell he viscut els millors anys de la meva vida, però jo sóc del Barça, que em tindrà a la seva disposició per quan em necessiti", ha afegit.

L'excapità blaugrana també ha confirmat que està estudiant diversos projectes que té sobre la taula, però que prefereix agafar-se un temps de reflexió abans de prendre una decisió definitiva.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut