Esports

Carles Combarros és nomenat nou director del CAR de Sant Cugat

Llicenciat en INEF per la Universitat de Barcelona (UB), màster en Direcció i Administració d'Empreses-MBA ESADE i màster en Direcció de Màrqueting per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ocuparà el càrrec en substitució de Joan Fontserè i Pujol

Carles Combarros, el nou director del CAR de Sant Cugat

El govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Carles Combarros Vilaseca com a nou director del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, en substitució de Joan Fontserè i Pujol, que ha exercit aquest càrrec en els últims quatre anys.

Carles Combarros (Santa Coloma de Gramenet, 11 de febrer de 1975), és llicenciat en INEF per la Universitat de Barcelona (UB), màster en Direcció i Administració d'Empreses-MBA ESADE i màster en Direcció de Màrqueting per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Durant gran part de la seva carrera professional s'ha dedicat al màrqueting esportiu. Ha exercit com a venedor i formador de producte a Decathlon SA i com a "international trainee" a Schott Ibérica SA, dedicada a la fabricació i comercialització de productes tecnològics del vidre, abans de ser responsable de posicionament i rendibilitat de marca a Polar Electro Ibérica SA, empresa de tecnologia per a l'entrenament esportiu.

En l'àmbit institucional, entre 2011 i 2015 ha estat tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Durant aquest període també ha presidit el Consell d'Administració de Grameimpuls SA i ha estat vocal del Consell d'Administració de Gramepark SA. L'últim any ha exercit com a diputat adjunt de Cultura de la Diputació de Barcelona.