Superbikes

Carles Checa té un accident a la cursa inaugural del mundial de Superbikes però no té cap lesió greu

Carles Checa no té cap lesió però passarà 24 hores en observació en un hospital de Melbourne després de caure en la primera mànega de la cursa inaugural del Mundial de Superbikes. En absència de Checa, que havia fet la Superpole, a Philip Island s'han imposat el francès Sylvain Guintoli, a la primera mànega, i l'irlandès Eugene Laverty, a la segona.

Actualitzat
Carles Checa no té cap lesió però passarà 24 hores en observació en un hospital de Melbourne després de caure en la primera mànega de la cursa inaugural del Mundial de Superbikes. Va ser assistit de seguida i posteriorment traslladat en helicòpter fins Melbourne. Les proves que li han fet  (entre elles un TAC) no han revelat cap lesió.

"Ha sigut una llàstima acabar així, ja que el cap de setmana va començar molt bé en aconseguir la Superpole amb la nova Ducati Panigale. Poc a poc vaig recuperant la memòria i ja recordo les primeres voltes de la cursa, fins abans de la caiguda ", ha explicat Carles Checa. "No sé què ha passat i haurem d'analitzar la telemetria amb els membres del meu equip. En qualsevol cas ara mateix em sap més greu no haver pogut fer un bon resultat, que el fet d'estar a l'hospital".

En absència de Checa, que havia fet la Superpole, a Philip Island s'han imposat l'irlandès Eugene Laverty, a la primera mànega, i el francès Sylvain Guintoli, a la segona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut