Motociclisme

Carles Checa anuncia la seva retirada després de 20 temporades de competició

El pilot de Superbikes Carles Checa ha anunciat que es retira de la competició, després de 20 temporades en actiu. El seu èxit més destacat és el Campionat del Món de Superbikes, que va guanyar el 2011.

Actualitzat

El pilot català Carles Checa ha anunciat la retirada, amb 41 anys i després de 20 temporades competint en els Campionats Mundials de diverses categories, com 125, 250, 500 i MotoGP i, finalment, Superbikes. Precisament en aquesta última especialitat va aconseguir el seu èxit més gran proclamant-se'n campió del món l'any 2011. Al seu palmarès també destaquen dues victòries en curses de MotoGP, al Gran Premi de Catalunya del 1996 i el 1998 al circuit del Jarama.

El de Sant Fruitós de Bages, que no podrà participar diumenge en el G.P. de Jerez per una lesió, diu en un comunicat que "hi ha un moment que sempre arriba en la vida d'un esportista, el dia que un diu prou, que ja és suficient. Avui és aquest dia. No ha sigut fàcil, però és una decisió molt pensada i meditada". La marca italiana Ducati l'ha nomenat ambaixador.

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut