Atletisme

Carles Castillejo guanya el Cross Internacional de Catalunya

L'atleta barceloní fa un mes que encadena bons resultats
Carles Castillejo travessant la meta a la Behobia-Sant Sebastià (Foto: Twitter)

Carles Castillejo travessant la meta a la Behobia-Sant Sebastià (Foto: Twitter)

Carles Castillejo ha guanyat aquest diumenge per primera vegada el Cross Internacional de Catalunya, que es disputa a Granollers, amb un recorregut de 10 quilòmetres. Aquesta edició 49 de la cursa ha aplegat uns 2.500 participants entre totes les categories.

L'atleta barceloní, que ha tornat a participar en aquesta cursa trencant una absència de 13 anys, ha demostrat que continua amb el bon moment de forma que el va portar fa dues setmanes a acabar segon la clàssica Jean Bouin de Barcelona i a guanyar la Behobia-Sant Sebastià el 15 de novembre.

Castillejo ha tallat també una ratxa de 5 anys sense victòries espanyoles a aquesta cursa superant per 3 segons a la meta el kenià Michael Bett, guanyador aquesta temporada dels 10 quilòmetres de València.

En categoria femenina, sobre un recorregut de 8 quilòmetres, la guanyadora ha estat la keniana Vitlaine Jemaiyo, guanyadora també en la seva categoria dels 10 quilòmetres de València. Segona ha estat la marroquina Salima Charki i tercera la vallesana Marta Galimany, guanyadora de l'edició de la cursa vallesana de l'any passat.