Rafa Nadal i Carla Suárez, a quarts de l'Open d'Austràlia
Tenis

Rafa Nadal bat Schwartzman i s'enfrontarà a Cilic en els quarts de l'Open d'Austràlia

L'asturià Pablo Carreño ha quedat eliminat, en vuitens de final, en caure contra el croat Marin Cilic i Carla Suárez ha batut l'estoniana Anett Kontaveit i jugarà els quarts davant de la danesa Caroline Wozniacki

Actualitzat

Rafael Nadal, número 1 del món, s'ha classificat per als quarts de final de l'Open d'Austràlia, el primer Grand Slam de la temporada, després de batre l'argentí Diego Schwartzman, número 24 del món. El tenista balear s'ha adjudicat el partit, disputat a la pista Rod Laver Arena de Melbourne, en tres hores i 51 minuts i ha eliminat l'argentí en quatre sets per 6-3, 6-7 (4), 6-3 i 6- 3.

El manacorí, que amb aquesta victòria s'assegura mantenir el número 1 del circuit passi el que passi en les rondes finals de l'Open, s'enfrontarà a quarts de final al croat Marin Cilic, botxí de l'asturià Pablo Carreño per 6-7 (2), 6 -3, 7-6 (7) i 7-6 (7). Era la primera vegada que Carreño arribava a vuitens del torneig de Melbourne. 

Carla Suárez també ha passat a quarts de final en superar l'estoniana Anett Kontaveit. El resultat ha estat de 6 a 4, a 4 a 6 i 6 a 8, després de gairebé dues hores i vint de partit. La pròxima rival de Suárez serà, dimarts, la danesa Caroline Wozniacki, l'actual número dos del tenis mundial. 

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut