Novak Djokovic ha caigut eliminat als vuitens de final del Masters 1000 de Toronto en mans del jove Stefanos Tsitsipas (EFE)
Tenis

Novak Djokovic cau eliminat als vuitens de final del Masters 1000 de Toronto pel jove Stefanos Tsitsipas

El tenista serbi, novè cap de sèrie, ha quedat eliminat per una de les revelacions del tenis mundial en un torneig que havia guanyat quatre vegades

Actualitzat

Novak Djokovic ha caigut eliminat als vuitens de final del Masters 1000 de Toronto en mans del jove Stefanos Tsitsipas. El tenista grec, de només 19 anys, no ha donat cap opció al que va ser número 1 del món i l'ha vençut en tres sets, 6-3, 6-7 (5) i 6-3, en poc més de dues hores i quinze minuts.

El serbi s'acomiada d'un torneig que havia guanyat quatre vegades quan vivia els anys daurats de la seva carrera esportiva. Tsitsipas, per la seva banda, fa el camí contrari, i consolida el seu paper de jove promesa. A Barcelona, va arribar a la final que va perdre contra Rafa Nadal. Ara, espera rival als quarts de final que ha de sortir del guanyador del partit entre Medvedev i Zverev.

 

Carla Suárez, eliminada per Sloane Stephens

Carla Suárez ha caigut en els vuitens de final del Torneig de Mont-real en mans de la nord-americana Sloane Stephens, la tercera cap de sèrie i la número tres del món. La tenista canària no ha tingut cap opció i ha vist com en dos sets i poc més d'una hora i mitja quedava fora de combat (6-2 i 7-5).

Anar al contingut