Barça

Cardoner: "Ens plantegem fer les eleccions dins de la primera quinzena de juliol"

El vicepresident del Barça, Jordi Cardoner, ha explicat en una entrevista al programa "Efectivament", d'Esport 3, que la junta directiva estudia la possibilitat de fer les eleccions a la presidència més enllà del 30 de juny per no destorbar l'equip.

Actualitzat

Cardoner no ha concretat la data de les eleccions, però sí que ha delimitat el període que la junta considera com a més idoni per al club: "no volem que destorbin les competicions en què estigui immers l'equip. Nosaltres dimitiríem cap a finals de maig i miraríem de convocar les eleccions dins de la primera quinzena de juliol i en cap de setmana, partint de la base que no perjudiquen ningú".

Volen contractar jugadors a l'estiu

L'altra assumpte d'interès que ha tractat Cardoner en l'entrevista conduïda per Lluís Canut ha estat el de la sanció de la FIFA, que impedeix al Barça fitxar en aquest mercat d'hivern i en el de l'estiu. El vicepresident blaugrana ha revelat que "podrem fitxar aquest estiu, però pensant a fer jugar les noves incorporacions a partir de gener del 2016. No se'ls podrà inscriure, però sí contractar".

Seria un cas idèntic al de Luis Suárez, a qui es va fitxar, però no se'l va insciure fins que va acabar el càstig que li havia imposat la FIFA.


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut