Barça

Cardoner: "Deixem la grada d'animació i que la gent animi amb naturalitat"

El vicepresident de l'àrea social del Barça, Jordi Cardoner, ha confirmat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que desisteixen de l'animació a l'Estadi de manera controlada i que sigui la grada qui animi amb naturalitat a partir d'ara, ja que ho han intentat 3 vegades i no se n'han sortit. Cardoner també ha afegit que a finals de mes esperen l'arribada de Tito Vilanova.

Actualitzat
El vicepresident de l'àrea social del Barça, Jordi Cardoner, ha confirmat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que desisteixen de fer la grada d'animació al Camp Nou de manera controlada i que sigui la grada qui animi amb naturalitat. Cardoner ha insistit que ja ho han intentat tres vegades i que no se n'han sortit.

"Desistim de fer animació organitzada a l'estadi perquè no hi ha unanimitat entre la massa social. Deixem la grada d'animació i que la gent animi amb naturalitat. No necessitem la grada jove, ho hem intentat tres cops i no ens n'hem sortit", ha admès. "Són molts els interessos d'algunes de les parts perquè no es pugui fer la grada d'animació. I potser tenen raó. N'estic cansat", ha afegit.

Cardoner ha afirmat que el club segueix col·laborant amb els Mossos d'Esquadra per reforçar les mesures de seguretat al Camp Nou però ha deixat clar que la responsabilitat final del que passa a dins i fora de l'estadi recau en el cos policial. "Amb la seguretat col·laborem amb els Mossos. Però són ells qui tenen la responsabilitat dins i fora el recinte, per normativa", ha explicat.

Per últim, el vicepresident blaugrana també ha afegit que a finals de mes esperen l'arribada de Tito Vilanova. "Tito està bé seguint uns protocols i a finals de mes esperem que torni. Aquesta és la previsió".
Anar al contingut