Petteri Koponen va ser un dels jugadors més destacats en el primer partit del play-off entre el Barça Lassa i el MoraBanc Andorra (@FCBBasket)
Bàsquet

Cara o creu del Barça Lassa davant del MoraBanc Andorra en els play-offs de l'ACB

Els blaugranes necessiten guanyar a la pista pirinenca si volen seguir vius en la lluita pel títol del campionat estatal

Actualitzat

Cara o creu. El Barça Lassa viatja cap a Andorra amb la determinació de tornar a casa amb la victòria a la maleta per forçar el tercer i definitiu partit en els quarts de final del play-off pel títol de la Lliga ACB.

Després del dur correctiu que els de Joan Peñarroya van imposar al Palau Blaugrana diumenge passat (76-94), els homes de Svetislav Pesic no tenen cap marge d'error si volen mantenir vives les opcions. No serà un partit senzill. I és que, a banda del factor pista en contra, els andorrans van demostrar tenir molt clars els punts febles del Barça Lassa i van saber jugar com un equip compacte amb uns destacats Blazic, Albicy, Fernández o Walker, entre d'altres. Una màquina guanyadora molt difícil de contrarestar a cop de les embranzides individuals de Tomic, Heurtel o Koponen com va passar fa tres dies.

A més, el conjunt blaugrana continua sense poder comptar amb un dels seus jugadors més explosius en el parquet, Pierre Oriola, que continua amb problemes físics. Les estadístiques tampoc afavoreixen els de Pesic, i és que fa dues temporades que no saben què és la victòria en el pavelló andorrà.

Anar al contingut