Fabio Capello no ha deixat ningú indiferent amb les seves declaracions
Futbol

Capello: "El problema del Reial Madrid és Cristiano Ronaldo"

En declaracions a Onda Cero, Fabio Capello ha analitzat la situació del Madrid i la prèvia de l'Itàlia-Espanya

Ramon AngladaActualitzat

L'exentrenador del Reial Madrid Fabio Capello ha valorat la situació de l'equip blanc en una entrevista al programa 'El Transistor', d'Onda Cero. Segons Capello, la mala ratxa de quatre empats "és culpa de Cristiano Ronaldo, que no està bé físicament". En referència al joc del Madrid, l'italià ha explicat que "el club té grans jugadors, però el seu millor jugador ha fallat ocasions que mai perdona".

Durant l'entrevista, el tècnic italià amb passat madridista ha aprofitat per discutir la política de planter del Barça preguntant-se "quants jugadors de la Masia podrien jugar ara mateix al primer equip?".

Respecte al partit classificatori per al Mundial del 2018 entre Itàlia i Espanya d'aquest dijous, Capello ha valorat la perillositat de la selecció azurra perquè té "molta fam de victòria". En l'anàlisi del joc, ha assegurat que "Itàlia serà fidel al seu estil amb tres centrals, seguint la filosofia de la Juventus". No ha volgut donar un favorit, ja que "amb Lopetegui Espanya està en procés de transformació, però manté una base molt important".

Anar al contingut