Futbol

Capdevila i Álex Fernández es queden fora de la llista de l'Espanyol per al duel davant el Betis

L'últim fitxatge de l'Espanyol, Álex Fernández, s'ha quedat fora de la llista de convocats de l'equip blanc-i-blau per al partit d'aquest diumenge, a es cinc, davant el Betis. Tampoc ha entrat a la convocatòria Joan Capdevila, que continua amb molèsties a la cama dreta.

Actualitzat
L'últim fitxatge de l'Espanyol, Álex Fernández, s'ha quedat fora de la llista de convocats de l'equip blanc-i-blau per al partit d'aquest diumenge, a es cinc, davant el Betis. Tampoc ha entrat a la convocatòria Joan Capdevila, que continua amb molèsties a la cama dreta.
 
La llista de convocats és la següent: Kiko Casilla i Germán; Raül Rodríguez, Sidnei Héctor Moreno, Javi López, Fuentes, Colotto, Clerc; Víctor Sánchez, David López, Abraham, Lanza, Simao, Stuani, Thievy, Sergio García i Pizzi.
 
Aguirre espera un 9

Javier Aguirre ha confessat que no es refia del Betis encara que de moment no hagi puntuat. "Han tingut opcions en els dos partits. Que no hagin puntuat és anecdòtic. Són un equip ferm que fa quatre anys que treballa en la mateixa direcció".

El tècnic mexicà ha admès que encara espera un reforç. "Estem esperant un davanter centre i mirant les diverses opcions que ens ofereix el mercat" abans que es tanqui, dilluns. L'opció més sòlida, ara per ara, és el colombià John Córdoba, que juga al Querétaro. Referent també al mercat, Aguirre ha comentat que Wakaso no volia marxar: "Estava a gust aquí, però el club necessitava els diners".  

Víctor Álvarez, més a prop del retorn

La millor notícia que ha donat és la confirmació que Víctor Álvarez, operat fa tres mesos del cor, s'està entrenant amb normalitat i en un termini de dues o tres setmanes podria entrar en una convocatòria.  
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut