Sergi Llull és un dels escollits en el millor equip de la Lliga Endesa (Reuters)
Bàsquet

Cap jugador del Barça Lassa és escollit en el millor equip de la temporada a la Lliga Endesa

Sergi Llull, Edwin Jackson, Adam Hanga, Bojan Dubljevic i Georgi Shermadini han estat els cinc seleccionats per formar aquest conjunt. El blaugrana Ante Tomic, escollit en el segon millor equip.

Joan CaubetActualitzat

Sergi Llull (Reial Madrid), Edwin Jackson (Movistar Estudiantes), Adam Hanga (Baskonia), Bojan Dubljevic (València Basket) i Georgi Shermadini (MoraBanc Andorra) formen el millor equip de la Lliga Endesa 2016-17, escollit per jugadors, entrenadors, afició i mitjans de comunicació. El base del Reial Madrid i l'escorta del Movistar Estudiantes han estat els dos únics jugadors escollits per unanimitat entre els quatre grups de votació.

El menorquí Sergi Llull aconsegueix així la seva tercera presència entre els cinc millors jugadors de la lliga, mentre que Jackson ho fa per primera vegada. El francès s'ho ha guanyat a pols i és que ha finalitzat la temporada sent el jugador més valorat, amb 21,8 de valoració mitjana, i com a màxim anotador de la competició (21,4 punts per partit), el millor registre de les últimes dotze.

També s'ha triat per segona vegada en la història de la Lliga el segon millor equip de la competició en el qual han quedat inclosos Shane Larkin (Baskonia), Facundo Campazzo (UCAM Murcia), Nemanja Nedovic (Unicaja), Anthony Randolph (Reial Madrid) i Ante Tomic (FC Barcelona Lassa).

Anar al contingut