Allegri
Allegri no ha aconseguit superar mai una eliminatòria contra el Barça
Lliga de Campions

Cap equip dirigit per Massimiliano Allegri ha aconseguit mai superar una eliminatòria contra el Barça

El tècnic italià s'ha enfrontat en nou ocasions contra el FC Barcelona i tan sols ha aconseguit una victòria, tres empats i cinc derrotes

Actualitzat

L'entrenador de la Juventus, Massimilano Allegri, encara els quarts de final de la Lliga de Campions amb un neguit extraordinari més enllà de la importància que de jugar-se la classificació a la màxima competició europea davant del FC Barcelona i és que el tècnic italià no ha aconseguit superar una eliminatòria en les nou vegades que s'ha vist les cares amb els blaugranes anteriorment. L'última, a més, va ser a la gran final de la Champions de l'any 2015, en la que els gols de Rakitic, Suárez i Neymar van deixar la Juve amb el regust amarg de ser el segon millor equip d'Europa.

Les altres vuit ocasions que Allegri ha jugat contra els blaugranes van ser quan es dirigia la banqueta del Milan i el balanç parla per si mateix: Una victòria, tres empats i quatre derrotes.

Al 2011, el Milan d'Allegri es va enfrontar al Barça a la fase de grups 2011 i posteriorment va ser el conjunt llavors dirigit per Pep Guardiola qui va acabar eliminant-lo de la Lliga de Campions.

A la següent temporada, va ser als vuitens de final quan el Milan va acomiadar-se de la màxima competició europea davant dels blaugranes. La temporada 2013-14, Allegri es va creuar amb la seva "bèstia negra" a la fase de grups i també va sortir-ne escaldat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut