Ciclisme

Canvi de líder en l'etapa més complicada de la Titan Desert

La cinquena etapa de la Titan Desert ha posat a prova la capacitat dels participants per navegar en el desert sense cap mena de senyalització. Tamayo ho ha aprofitat per posar-se líder

Actualitzat

L'eivissenc Enrique Morcillo ha fet valer la seva habilitat en les dunes per guanyar la cinquena etapa de la Titan Desert, l'única de navegació i sense senyalitzar. Els ciclistes havien de trobar la meta amb el GPS, la brúixola i una interpretació correcta del llibre de ruta enmig d'una de les zones més àrides del desert marroquí. El colombià Diego Tamayo, tercer de l'etapa, ha aprofitat l'ocasió per prendre el liderat de la cursa al portuguès José Silva. El ciclista colombià David Moyano es va perdre i no el van poder trobar fins passada la mitjanit.

En la categoria femenina la guanyadora del dia ha estat Ivone Kraft. L'alemanya ha acabat amb quatre minuts d'avantatge sobre la líder, Anna Ramírez. La catalana té un marge prou important a la general com per no haver de patir per aconseguir la victòria final, quan només falta una etapa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut