Ciclisme

Cancellara aconsegueix el seu primer triomf de la temporada en la Volta a Flandes

Fabian Cancellara ha guanyat per tercera vegada la Volta a Flandes (2010, 2013 i 2014). El suís ha igualat el rècord de victòries en una de les grans clàssiques ciclistes, amb un recorregut de 359 quilòmetres entre Bruges i Oudenaarde. Cancellara, de 33 anys, ha sumat el primer triomf de la temporada derrotant a l'esprint els seus tres companys d'escapada.

Actualitzat

Fabian Cancellara ha guanyat per tercera vegada la Volta a Flandes (2010, 2013 i 2014). El suís ha igualat el rècord de victòries en una de les grans clàssiques ciclistes, amb un recorregut de 359 quilòmetres entre Bruges i Oudenaarde. Cancellara, de 33 anys, ha sumat el primer triomf de la temporada derrotant a l'esprint els seus tres companys d'escapada, els belgues Greg van Avermaet, Sep Vanmarcke i Stijn Vandenberghe. El cinquè ha estat el noruec Alexander Kristoff, guanyador fa 15 dies de la Milà-San Remo.

La present edició de la Volta a Flandes, disputada sota un cel força cobert, ha estat marcada per les caigudes. En la més greu, en els primers quilòmetres, el belga Johan Vansummeren ha atropellat una dona de 65 anys, que es troba en estat crític. El ciclista ha estat evacuat en ambulància amb possibles fractures a la cara.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut