Barça

Canaletes s'omple d'aficionats del Barça per celebrar la victòria al clàssic

La font de Canaletes ha tornat a ser el punt neuràlgic de celebració dels aficionats blaugranes. La victòria al clàssic al Bernabéu ha desfermat l'eufòria de molts seguidors que no han dubtat a sortir al carrer i que han omplert de gom a gom la Rambla barcelonina en una imatge cada vegada més habitual les últimes temporades. Amb crits de "campions, campions" l'afició ha celebrat la victòria sobre el Reial Madrid, un triomf que acosta l'equip de Guardiola al títol de Lliga. L'expedició blaugrana ha arribat de matinada a l'aeroport del Prat amb la satisfacció de la feina ben feta.

Actualitzat
Com sempre després de les grans victòries, la font de Canaletes de Barcelona ha estat el punt de trobada de molts aficionats del Barça. Més de 5.000 s'hi han aplegat per celebrar el 0-2 assolit al Bernabéu. S'ha hagut de tallar la circulació fins al carrer de Pelai i s'han sentit els càntics de sempre, els que lloen el Barça i els que es recorden de l'etern rival.

La cara d'alegria de l'expedició blaugrana a l'arribar a Barcelona exemplifica l'estat d'ànim del Barça després de la victòria al Bernabéu. Per primera vegada, l'equip blaugrana ha guanyat dues temporades consecutives a Chamartín. El registre de Pep Guardiola contra el Madrid és impecable. Ha guanyat els quatre partits en què s'ha enfrontat amb els blancs com a entrenador. Ni el tècnic ni els jugadors volen cantar victòria perquè encara queden set partits, però els aficionats, alguns dels quals també han anat a l'aeroport per rebre l'equip, encara que fos de lluny, han celebrat l'exhibició a l'estadi merengue gairebé com un títol.

Tornen a la feina dilluns

Després d'aquesta transcendental victòria, Guardiola ha decidit donar festa els seus jugadors, que no tornaran a la feina fins dilluns per preparar el pròxim partit de Lliga, dimecres que ve contra el Deportivo de la Corunya al Camp Nou.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut