Facundo Campazzo amb el seu entrenador, Óscar Quintana (EFE)

Campazzo minimitza el gran partit d'Albert Sàbat i evita el triomf del Divina Seguros Joventut a Múrcia (67-65)

El base argentí dels murcians, fora de joc durant molts minuts per les faltes personals, ha aparegut en els últims minuts per evitar que la Penya comenci la temporada amb un triomf

Daniel AlentoActualitzat

Facundo Campazzo (19 punts, 2 assistències, 3 recuperacions) ha estat més decisiu que Albert Sàbat (21 punts, 5 de 6 en triples) en un gran duel entre els dos bases per donar el triomf a l'UCAM Múrcia davant el Divina Seguros Joventut en els últims instants del matx.

Els murcians han començat dominant en el marcador amb un parcial inicial de 6 a 0, però l'aparició de Sàbat, amb 11 punts consecutius (1 cistella de 2 i 3 triples), ha capgirat el marcador en favor dels badalonins. Els de Diego Ocampo han marxat de 5 (11-16) amb un triple de Luka Bogdanovic, el quart de l'equip en 5 intents. L'argentí Campazzo ha assumit les regnes de l'equip local per tancar el primer quart amb un resultat de 15 a 16.

Sarunas Vasiliauskas ha obert el segon quart amb un triple. Una cistella de dos d'Alberto Abalde ha posat la Penya 6 punts amunt, 15 a 21. Els badalonins han lluitat per mantenir el liderat en el marcador davant la remuntada lenta però persistent de l'UCAM, fins que el pivot Marcos Delia ha anotat el 29 a 27. Els verd-i-negres han perdut el seu encert en els triples per cedir al descans, 31 a 27.

El Joventut ha marxat de 12 punts en el tercer quart (35-47) impulsat per 2 triples de Luka Lapornik i dos més i una recuperació de Sàbat. Campazzo ha anat a la banqueta descentrat quan s'ha carregat amb 3 faltes després de rebre una tècnica. Amb Vasiliauskas rellevant Sàbat, el marge ha pujat fins als 13 punts, que s'han quedat en 8 (47-55) al final d'aquests 10 minuts.

L'UCAM ha obert l'últim període amb un parcial de 7 a 0 que ha obligat l'entrenador visitant a demanar temps mort. El pivot visitant Garrett Stutz ha estat eliminat per faltes a 3:38 del final i Campazzo, que feia estona que jugava amb 4 personals, ha anotat l'empat a 59 i ha donat l'assistència per a la cistella posterior de Vítor Benite. Sergi Vidal, desaparegut fins llavors, ha forçat un 3+1 en el minut final que donava aire al Divina Seguros. Una pilota perduda en l'últim atac català ha donat la possibilitat a Campazzo d'anotar la cistella decisiva en l'últim segon.