Espanyol

Callejón espera que l'Espanyol doni la talla contra l'Atlètic de Madrid per demostrar que mereix ser en zona Champions

L'Espanyol continua preparant l'enfrontament de dissabte al Vicente Calderón. Un partit que podran seguir per TV3. Serà una bona oportunitat per posar a prova la fermesa d'un equip que vol demostrar que mereix el lloc que ocupa ara mateix a la taula. Callejón no està d'acord amb els que pensen que el conjunt blanc-i-blau és en zona de Champions perquè no s'ha enfrontat amb els millors equips de la Lliga.

Actualitzat
"Tots tenim moltes ganes que arribin els partits contra els grans, és una cosa que sempre motiva molt. Són els xocs més complicats i aquí es veurà si podem mantenir-nos a dalt. Esperem seguir sent l'equip revelació i, si pot ser, fer-ho guanyant dissabte al Vicente Calderón", ha assegurat el davanter.

El futbolista blanc-i-blau ha insistit en el mèrit de l'Espanyol per gaudir dels llocs de Champions: "Som quarts i han de respectar-nos perquè ens ho hem guanyat, no per una altra cosa. Volem anar a guanyar per tal que la gent s'adoni que som un equip seriós perquè alguns pensen que som aquí per casualitat".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut