Reial Madrid

Calendari, cansament i falta de compromís: les excuses de Mourinho

L'entrenador del Reial Madrid va aparèixer disgustat a la roda de premsa posterior a la derrota a Granada per 1-0. Mourinho va tornar a criticar l'actitud d'alguns dels seus jugadors i es va tornar a queixar del calendari.

Actualitzat
L'entrenador del Reial Madrid va tornar a esgrimir una col·lecció d'excuses per justificar una nova derrota vergonyant del seu equip a la Lliga, aquest cop a Granada.

A la roda de premsa posterior al partit, Jose Mourinho va parlar del calendari i va fer retrets sobre els compromisos i l'estat de forma d'alguns dels seus futbolistes. En cap cas, però, va donar noms. Tot molt habitual.

Després de qualificar la primera part com "horrible", el portuguès va anar detallant el seu disgust. A la pregunta sobre la possibilitat que l'equip estigués cansat després de l'esforç fet en la Copa contra el Barça, va destacar que a Los Cármenes havia alineat "jugadors que no van jugar dimecres. N'hi havia de cansats perquè dimecres van treballar moltíssim, però no sé per què estaven cansats els que dimecres no havien jugat."

Entre el jugadors que en el partit de Copa van seure, en paraules de Mou, "a la banqueta o a la graderia" i després van tenir minuts a Granada, podem comptar Sergio Ramos, Di María, Coentrao, Higuaín, Modric i Marcelo.

Quan un periodista li va preguntar directament sobre Di María, Mou va ser especialment dur. "No és normal que un jugador lesionat, perdent i faltant pocs minuts, no s'aixequi. Ha de fer un sacrifici per jugar, encara que tingui mal."

Al final, va parlar del calendari. "És clar des de fa molt que hi ha equips que no tenen cap control sobre el calendari." No va pronunciar el nom del Barcelona, però per si no havia quedat clar de qui parlava, ho va rematar: "El de dimecres va ser un partit de desgast físic enorme, i un ha jugat avui mentre que l'altre juga demà (per diumenge), i sempre ha estat així."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut