Caleb Ewan celebra la seva victòria a la cinquena etapa de la Vuelta (EFE)
Ciclisme

Caleb Ewan s'imposa en la cinquena etapa de la Vuelta i Tom Dumoulin n'és el nou líder

El colombià Esteban Chaves ha perdut 8 segons a la línia de meta en una etapa que ha acabat amb la victòria a l'esprint de Caleb Ewan i ha cedit el mallot vermell a l'holandès de l'equip Giant

David CarballoActualitzat

Caleb Ewan ha guanyat a l'esprint la cinquena etapa de la Vuelta a Espanya, de 167,3 quilòmetres, entre Roca i Alcalá de Guadaíra. El jove australià de l'equip Orica Green-Edge, de només 21 anys, ha estat el més ràpid i ha sorprès en els metres finals l'alemany John Degenkolb i l'eslovac Peter Sagan.

L'etapa d'avui, dimecres, completament plana, que havia de ser de transició, ha acabat amb un sorprenent canvi de líder a la classificació general. El colombià Esteban Chaves ha perdut 8 segons a la línia de meta i ha cedit el mallot vermell a l'holandès Tom Dumoulin, que encapçala la classificació. L'anterior líder té un segon de desavantatge.

Dijous es disputarà la sisena etapa de la Vuelta, de 200 quilòmetres de recorregut, entre Còrdova i la serra de Cazorla, amb una ascensió final que pot provocar diferències entre els favorits.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut