Bàsquet

Calderón i Nowitzki neutralitzen l'esforç de Marc Gasol i anul·len els Grizzlies a Dallas (111-99)

Després d'una primera setmana irregular als Mavericks, José Calderón va tornar a la seva millor versió just la nit que Grizzlies de Marc Gasol visitaven Dallas i va mostrar la sintonia idònia per al joc de Dirk Nowitzki. Gasol va tenir un dia inspirat en la faceta anotadora, amb 23 punts, però no va tenir l'oportunitat de demostrar el seu domini habitual sota el cèrcol.

Actualitzat

Després d'una primera setmana irregular als Mavericks, José Calderón va tornar a la seva millor versió just la nit que Grizzlies de Marc Gasol visitaven Dallas. El base extremeny va fer 15 punts i 5 assistències i va mostrar la sintonia idònia per al joc de Dirk Nowitzki, l'autèntic líder del texans, que va engegar el parcial decisiu del primer quart (32-16) i va acabar amb 24 punts i 6 rebots.

Gasol va tenir un dels seus dies més inspirats en la faceta anotadora, amb 23 punts, però no va tenir l'oportunitat de demostrar el seu domini habitual sota el cèrcol i només va capturar 5 rebots. Va ser un partit gris per al conjunt de Memphis, en el qual només Randolph (21 punts) i Conley (24) van estar a l'altura del pivot català.

Altres resultats

Warriors, 98 - Kings, 87
Bucks, 90 - Raptors, 97
Trail Blazers, 115 - Spurs, 105
Pelicans, 105 - Bobcats, 84
Pacers, 89 - Cavaliers, 74
Jazz, 93 - Rockets, 104
Sixers, 107 - Bulls, 104

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut