Espanyol

Caicedo: "No he pogut ser titular pels meus problemes físics"

El davanter de l'Espanyol ha explicat a la sala de premsa els motius que l'han portat a la suplència els últims 5 partits de l'Espanyol

Actualitzat
Felipe Caicedo no passa pel seu millor moment. Les molèsties a l'isquiotibial de la cama esquerra li impedeixen tenir continuïtat, ja que la cicatriu "et tiba i de vegades et frustres". L'equatorià ha reconegut després de l'entrenament d'aquest dimecres que "és complicat quan no estàs al 100% i no pots ajudar l'equip. Estic treballant per sortir endavant amb aquesta lesió, els doctors estan molt pendents de mi i junts ho solucionarem.

El davanter, que ha passat per la sala de premsa després de l'entrenament de dimecres, ha reconegut que "no he pogut ser titular per aquests problemes". La participació de Caicedo en els partits de l'equip ha baixat, com no podia ser d'una altra manera, i en els últims 5 ha passat a ser un revulsiu des de la banqueta pel seu tècnic, Constantin Galca. El futbolista ho accepta, afirmant que "estic a disposició del que vulgui el cos tècnic".

El partit d'aquest divendres serà especial per a ell, contra un equip, el Llevant, on va jugar la temporada 2010-11: "Costa veure el teu antic club, que et va donar molt, lluitar per no baixar, però sóc un professional. Intento enviar-los bones vibracions, tot i que defenso l'escut de l'Espanyol". El seu antic equip "s'ho juga pràcticament tot, sortiran a mossegar des del minut zero. És un partit important per a ells, potser més que per a nosaltres".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut